11 Eylül 2016 Pazar

Android Cihazlarda Bildirimleri Sesli Dinleme Nasıl Yapılır?

Akıllı cihaz sahiplerinin kullandığı uygulama yada servislere göre gün içerisinde yüzlerce kere görmek zorunda kaldığı bildirimleri sesli dinleyebilmek ve bu sayede işinizi aksatmadan öğrenebilmek mümkün.  Android cihaz ve tabletlerinize gelen bildirimleri görüntülenmesi yerine sesli olarak dinleyip kontrol edebilmeniz mümkün.

Kişiden kişiye değişim göstermesi mümkün elbet ama ortalama olarak bir akıllı telefon kullanıcısının en az aldığı bildirim sayısı günlük 50 olarak değerlendiriliyor. Durum böyle olunca gelen bildirimleri araba kullanırken veya yoğun olarak iş temposundayken okuyabilmeniz veya kontrol edebilmeniz pek mümkün olmuyor. Bu durumlarda kullanacağınız tek ve ücretsiz olan bir uygulama sayesinde size gelen bildirimleri sesli olarak dinlemeniz mümkün. 

Audify Notification Reader Uygulamasını Cihazlarınıza İndirin

Gelen bildirimlerin tamamını veya belirlediklerinizi sesli olarak dinleyebilmeniz için ilk olarak Audify Notification Reader uygulamasını Android mobil cihazınıza indiriyoruz ve kuruyoruz. Uygulama maalesef bildirim sayısı üzerinden işliyor ve ilk yüklediğinizden sonra size belirli bir süre kullanabileceğiniz kadar ücretsiz bildirim dinleme sınırı ile geliyor. İsterseniz premium satın alarak sınırsız yapabilir veya arkadaşlarınızı davet ederek ekstra bildirim dinleme kazanabilirsiniz.

Audify Notification Reader uygulamasını Android cihazlarınıza BURADAN indirebilirsiniz.

Sesli Bildirim Okuma Nasıl Aktif Edilir ?



Uygulamayı indirip cihazınıza kurduktan sonra giriş ekranında oldukça kolay bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Türkçe dil desteği bulunmamasına rağmen sade bir tasarıma sahip olan uygulamayı zorlanmadan kolayca kullanabiliyorsunuz. Giriş ekranında bulunan Enable Notification Access aktif konuma getirerek işleme başlayabilirsiniz.

Resim 2

ilk adımdan sonra gelen bütün bildirimleri sesli olarak dinleyebiliyorsunuz. Fakat aktifleştirdikten sonra otomatik olarak bütün bildirimleri sesli olarak dinlemenize olanak sağlanıyor. Çok fazla bildirim alıyorsanız bu size ıstırap olabilir. Bu sebeple sizin için önem taşıyan uygulamalar dışındaki diğer bildirimlerin sesli okunmasını kapatarak oldukça verimli bir sonuç alacağınız söyleyebiliriz.
Mute Apps sekmesine girerek bildirimlerini sesli dinlemek istemediğiniz uygulamaları belirlemeniz yetiyor. Bunun yanı sıra kulaklık takılıyken çalışma, otomatik açılma yada kapanma ve benzer şekilde diğer özellikleri de yine ayarlar menüsü üzerinden düzenleyebiliyorsunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder