7 Eylül 2016 Çarşamba

Fotoğraflar Üzerinden Prisma Logosu Nasıl Kaldırılır?


Kullandığımız akıllı cihazlarımızda sanırım en çok kullandığımız özellikleri arasında fotoğraf ve video çekimleridir. Bu özelliklerin en sık kullanılanlar arasında olması da hem akıllı cihaz üreticilerini daha iyi fotoğraf ve video çekebilen cihazlar üretmesine, bu cihazlara uygulamaları hazırlayan yazılımcıları da daha iyi fotoğraf filtreleme yapan uygulamalar oluşturmasına yöneltiyor.
Son zamanların popüler olan ve çektiğiniz fotoğrafları yeniden işleyerek birer sanatsal çalışmalara dönüştürerek oldukça beğeni toplayan sihirli mobil uygulama Prisma, kullanıma sunulduğu günden bu yana sosyal ağlar üzerinden oldukça farklı fotoğraflar paylaşmayı seven yada sevmeyen neredeyse herkes tarafından kullanılıyor ve bu kullanım oranı her geçen gün artıyor. Prisma uygulaması ile elde edilen sanatsal fotoğrafların köşesine otomatik olarak iliştirilen Prisma logosunu diğer bir deyişle filigran, watermark kaldırmanız mümkün. 

İlk olarak Prisma uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınızda bulunmuyorsa BURADAN indirebilirsiniz.

Prisma uygulaması İOS işletim sistemli cihazlarınızda bulunmuyorsa BURADAN indirebilirsiniz.

Uygulama ilk olarak iPhone kullanıcılarına sunulan, ve kısa bir süre sonrada Android platformundaki yerini alan fotoğraf düzenleme uygulaması aslında daha doğrusu efekt uygulaması Prisma da diğer benzer uygulamalar gibi hazırladığınız fotoğrafınızın sağ alt köşesine kendi logosunu bırakıyor. Bu logodan rahatsızlık duyuyorsanız tek bir dokunu sayesinde logoyu kaldırmanız mümkün. Bu aşamada  İzlemeniz gereken adımlar:

İlk olarak kullandığımız cihaz üzerinden Prisma uygulamasını açıyoruz. Açılan uygulamanın ana ekranın da sağ alt köşede yer alan dişli simgesine dokunuyoruz.



Bu aşamada iPhone cihaz kullanıcısı iseniz Enable Watermarks sekmesini, Android cihaz kullanıcısı iseniz Add Watermark sekmesini kapatıyorsunuz. Bu seçenekler uygulama ilk kurulduğunda varsayılan olarak açık olarak yükleniyor.



Sekmeyi kullandığınız cihaz üzerinden doğru olarak kapattıysanız artık çektiğiniz fotoğrafların köşesinde Prisma logosunu görmüyor olacaksınız. Bu aşamadan sonra yapmanız gereken çektiğiniz fotoğraflarınızı birer sanatsal çalışmaya dönüştürmek olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder