29 Eylül 2016 Perşembe

YouTube Go: Çevrimdışı YouTube Nasıl Kullanılır ?

YouTube Go: Çevrimdışı YouTube Nasıl Kullanılır ?

Google’ın geliştirmiş olduğu yeni YouTube Go uygulaması sayesinde YouTube’u internet bağlantısı olmadığı zamanlarda dahi kullanmak mümkün hale geliyor.

Google’ın yakın zamanda geliştirdiği yeni YouTube Go uygulaması yepyeni bir özellik sunuyor ; Çevrimdışı olarak YouTube kullanmak mümkün hale geliyor. Bu yeni özellikle de güvenilmez internet bağlantılarına sahip kullanıcıların ihtiyaçlarına büyük oranda yanıt verecek olan uygulama dünyaya açık olarak kullanıma sunulmadan önce Hindistan’da bulunan kullanıcıların indirebilmesine açılıyor. Temel açıdan bakıldığında çevrimdışı olarak YouTube Kullanmak olan uygulamada kişiselleştirilmiş olan tavsiyeler, kullanımı sade bir arayüz ve diğer kullanıcılarla da etkileşime girmek söz konusu.



Şu an kullanmakta olduğunuz resmi YouTube uygulamasında olduğu gibi YouTube Go‘nun ana sayfası üzerinde trend olan ve popüler videolar görüntüleyebiliyorsunuz fakat aynı zamanda videoları izlemeden veya çevrimdışı durumdayken izlemeniz için indirmeden öncesinde ön izleme yapma olanağı da bulunuyor. Kullanıcılar indirmek yada izlemek istedikleri videolar için kendilerine uygun olan çözünürlük tercihinde bulunabiliyor. İndirilecek olan tahmini veri boyutu hakkında bilgi edinilebiliyorsunuz. Veri konusuna gelmişken, videolar yakında bulunan  kullanıcılarla veri harcamadan paylaşılabilmekte, sadece YouTube Go uygulamasını kullanarak video göndermek yada almak mümkün.

Konu devamı için Nasıl Yapılır ?

Konu tagları çevrim dışı youtube, internetsiz youtube kullanmak, youtube, youtube go

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder