24 Eylül 2016 Cumartesi

World of Warcraft, Starcraft 2 ve Overwatch Facebook Canlı Yayını Nasıl Yapılır ?

World of Warcraft, Starcraft 2 ve Overwatch Facebook Canlı Yayını Nasıl Yapılır ?

Oyun dünyasında en çok sevilen oyun serilerinden bazılarını kullanıcılarına hazırlamış olan Blizzard, oyunlarında sunduğu kaliteyi yıllardır korumayı başarıyor. Bunun sebebi ise Blizzard'ın hazırladığı oyunlarını sürekli geliştirmeye devam etmesi diyebiliriz. Starcraft 2, World of Warcraft, Overwatch ve Diablo 3 gibi Blizzard oyunları yayınlanan güncellemeler ve sunduğu genişleme paketleriyle sayesinde birçok yeni özelliğe sahip oluyorlar.

Blizzard'ın son yapmış olduğu güncelleme sayesinde bütün Blizzard oyunları canlı yayın yapma özelliği kazandı. Bu yazımızda sizlere Facebook Live tabanını kullanan Blizzard canlı yayın özelliğini nasıl kullanacağınızı anlatacağız.

World of Warcraft canlı yayın, Overwatch canlı yayın, Starcraft 2 canlı yayın, Heroes of the Storm Diablo 3, ve Hearthstone canlı yayın özelliklerini kullanabilmeniz için Battle.net Launcher üzerinden ayarlarınızı yaparak kullandığınız Facebook hesabınızı Battle.net  hesabını birbirine bağlamanız gerekiyor.

Battle.net hesabınızı kullanarak Launcher üzerinde giriş yapıyoruz. Normalde Battle.net Launcher'ı kullanmaktaysanız giriş yapmanıza gerek kalmayacak. Bu aşamayı tamamlamanızdan sonra Battle.net Launcher'ın ana ekranın üzerinde, aşağıdaki görselde işaretlemiş olduğumuz kamera ikonuna tıklayın.


Konu devamı için Nasıl Yapılır ?

Konu tagları facebook, facebook canlı yayın nasıl yapılır, Overwatch, Starcraft 2, World of Warcraft

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder