26 Eylül 2016 Pazartesi

Wordpress'te SEO Uyumlu Link Nasıl Yapılır ?

Wordpress'te SEO Uyumlu Link Nasıl Yapılır ?

Merhaba değerli nasilyapilir.com ziyaretçileri, bu makalemizde sizlere Wordpress siteleriniz üzerinden nasıl SEO uyumlu link yani bağlantı yapabileceğiniz anlatacağız.
Seo Nedir ve Seo neden önemlidir ?
Bildiğiniz üzere bir sitenin en büyük hit kaynağı Google'dır. Google, bir siteyi, sitenin içerisindeki ayarlamalara ve sitenin optimazsyonuna göre sanal bir puan vererek, o puan üzerinden o siteyi kendi arama sonuçlarına göre sıralandırmaya alır.

Yani, örneğin benim "A" ürünleri satan bir internet sitem var, bir başkasının da "A" ürünleri satan internet sitesi var. Ben siteme ne kadar çok önem verip, o "A" ürünlerini ne kadar özgün ve açıklayıcı şekilde anlatımını yapar, site içi ayarlamaları, google'ı ziyaret edecek ziyaretçileri düşünerek optimize edersem. Diğer A ürünleri satan firmayı, google üzerinde geride bırakarak yükselişe geçebilirim.

İşte bu anlatılan SEO yani Search Engine Optimization yani Türkçe karşılığı ile Arama Motoru Optimizasyon çalışmalarının ta kendisidir.

Sitenizde güzel bir SEO çalışması yapmak istiyorsanız, en büyük adımlardan birisi site içerisinde kullanmış olduğunuz link ve bağlantıları, arama motorunun ve yine bu arama motorunu kullanan ziyaretçilerin, sitenizi daha iyi anlayabilmesi adına düzenlemeniz gerekmektedir.



Konu devamı için Nasıl Yapılır ?

Konu tagları wordpress, wordpress kalıcı bağlantılar, wordpress link ayarlama, wordpress link düzeltme, wordpress seo, wordpress url

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder